AinaCom Laitteet

Laitteet

Aina Verkkokaupasta saat tunnetuimpien valmistajien laitteet kilpailukykyiseen hintaan

Siirry suoraan verkkokauppaan

Miksi valita Aina Verkkokauppa?

Ainan verkkokauppa on täysiverinen ICT-laitekauppa, josta saat kaikki tunnetuimpien valmistajien laitteet kilpailukykyiseen hintaan.

Kaupanpäällisiksi saat aina ystävällistä, asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua – autamme sinua kaikissa valikoimaan ja ostoihin liittyvissä asioissa. Säästät samalla selvää aikaa ja rahaa!

Johtavat merkit ja kattava valikoima

Tarjolla on neljän tukkurin (Also Finland Oy, F9 Distribution Oy, Ingram Micro Oy sekä Tech Data Finland Oy) valikoima.

Jokaiselle valitsemallesi tuotteelle haetaan automaattisesti paras hinta ja saatavuus. Tarjolla on kaikkien yleisimpien laitevalmistajien tuotteet: mm. Apple, Acer, Asus, BenQ, Dell, HP, Huawei, Jabra, Lenovo, Microsoft, Nokia, Samsung…

Saat laitteet esiasennettuina ja toiveesi mukaan valmiiksi lisävarustettuna

Saat tietokoneet halutessasi käyttöjärjestelmät ja tarvitsemasi ohjelmistot asennettuina. Laitteet voidaan myös turvamerkitä. Kun haluat luopua laitteista tai päivittää ne uusiin, saat verkkokaupastamme myös tietoturvalliset kierrätyspalvelut.

Kilpailukykyiset hinnat

Varmistamme huolettomat ostokset ja pidämme verkkokauppamme hinnat kilpailukykyisenä. Voit kysyä myös määräalennusta, mikäli olet ostamassa enemmän laitteita kerralla.

Monipuoliset ja joustavat maksutavat

Voit maksaa ostamasi tuotteet luottokortilla, laskulla tai erissä osamaksuna. Myös leasing-rahoitus on mahdollinen.

Yksilöllinen valikoima

Teemme suosikkituotteistasi yrityksellesi sopivat paketit. Tilaaminen on helppoa, kun valikoimasta on etukäteen sovittu. Näin ohjaat yrityksesi edustajia hankkimaan sellaisia laitekokonaisuuksia, joiden käytettävyys ja yhteensopivuus on yrityksessäsi jo todettu!

Nopeat toimitukset

Aika on rahaa myös toimituksissa. Mitä nopeammin laite on käytössä, sitä sujuvammin työt rullaavat. Periaatteena toimituksissamme on ”tilaa tänään, käytä jo huomenna”!

iStock-169938129.jpg

Tervetuloa ostoksille!

Siirry suoraan verkkokauppaan

AinaCom ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää laitteistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan!

Ota yhteyttä