AinaCom Skypevaihde

Skype for Business Mobile Premium

Uuden ajan viestintäratkaisu, joka tarjoaa myös luotettavan vaihteen

Ota yhteyttä

Helppoa yhteydenpitoa ja sujuvaa työntekoa

Microsoft Skype for Business Mobile Premium on monipuolinen ja helppokäyttöinen palvelu, joka mahdollistaa pikaviestit, videopuhelut, tavalliset puhelut, online-kokoukset sekä työpöydän ja muun sisällön jakamisen suoraan työasemaltasi. Skypen avulla toimistotyön tekeminen ja yhteydenpito helpottuu ja nopeutuu!

Ainan Skype for Business Mobile Premium -palveluun voidaan saumattomasti liittää mobiilipalvelut, joiden avulla yrityksesi puhelinnumerot voidaan ottaa käyttöön Skype for Busineksessä. Ulkomaanpuheluiden siirtyminen matkapuhelinverkosta dataverkkoon säästää huomattavasti roaming-kuluissa.

Skype for Business Mobile Premiumiin voidaan tehdä myös kaikki yrityksesi tarvitsemat asiakaspalvelun numerosarjat ja vaihteenhoito, jolloin kaikki palvelut voidaan niputtaa yhteen kokonaisuuteen.

Skype for Business Mobile Premium on myös helposti integroitavissa asiakastietojärjestelmäänne, jolloin yrityksesi asiakasrekisteriä voidaan myös hyödyntää osana asiakaspalvelua ja vaihdetta. Lisäksi kaikkien käyttäjien tilatieto, myös mobiiliverkosta, saadaan näytettyä kaikille yrityksen  Skype for Business Mobile Premium -käyttäjille.

iStock-488888801.jpg

Tilaa esite Yhdistetty viestintä -palvelustamme

AinaCom ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla tarkemmin Skype-palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan!

Ota yhteyttä