AinaCom Mobiilivaihde

Mobiilivaihde

Aina Mobiilivaihteella yrityksesi tavoitetaan

Ota yhteyttä

Jokainen vastaamaton soitto voi olla menetetty asiakas

Aina Mobiilivaihde varmistaa, ettei yksikään puhelu jää yrityksessäsi enää vastaamatta. Palvelun saa nopeasti käyttöön ja sen voi räätälöidä juuri sellaiseksi, jota yrityksesi tarvitsee.

3 käyttäjää vain 19,95 €/kk!

Kaikkien operaattoreiden liittymiin

Aina Mobiilivaihde käy minkä tahansa operaattorin liittymään. Voit unohtaa vaivalloiset järjestelmien ja Sim-korttien vaihdot tai kompromissit liittymien kuuluvuudessa. Jatka nykyisten matkapuhelinliittymiesi käyttöä ja paranna yrityksesi tavoitettavuutta mobiilivaihteen helppokäyttöisillä toiminnoilla.

Helppo käyttää ja hallita

Aina Mobiilivaihde on erittäin helppokäyttöinen. Voit itse hallita ja muokata palveluominaisuuksia mistä tahansa.

Käyttöliittymä on yksinkertainen, suomenkielinen ja intuitiivinen. Tiedotteiden muokkaaminen sujuu uudella tekstistä puheeksi -teknologialla. Kirjoita vain haluamasi tiedote ja järjestelmä muuttaa sen puheeksi, tai talleta valmis äänitiedostosi. Tiedote on välittömästi käytössä.

Jos tarvitset helppoa ratkaisua, jolla hallita vaivatta koko yritykseesi tulevaa puheluliikennettä, suosittelemme Aina Mobiilivaihteen Välitystyökalua. Samalla työkalulla voit määrittää Mobiilivaihteeseesi puheluiden ohjautumiset eri vastaajaryhmille, puheluita vastaanottavat henkilöt, palveluaikataulut ja tiedotteet. Ilman erillisiä sovelluksia suoraan nettiselaimesta!

01_Mobiililiittymat_608007022.jpg.jpg

Tilaa Aina Mobiilivaihteen esite

AinaCom ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla tarkemmin mobiilivaihteistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan!

Ota yhteyttä