AinaCom Mobiililiittymät

Mobiililiittymät

Hanki yrityksellesi edulliset mobiililiittymät kovaan käyttöön
Ota yhteyttä

Operaattori, jonka asiaskastyytyväisyys on 4,6/5

Haluatko parempaa asiakaspalvelua? Meiltä saat tutkitusti erinomaista palvelua – saimme viime vuonna 1500 asiakaspalautetta ja koko vuoden keskiarvoksi muodostui 4,6/5! Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Liittymäkulut kuriin

Aina Mobiililiittymillä pidät yrityksesi liittymäkulut kurissa! Liittymillämme saat EU-alueen roaming-muutoksen edut täysimääräisesti käyttöösi - emme hakeneet poikkeuslupia, kuten muut operaattorit Suomessa. Roaming-hinnaston löydät täältä.

Valikoimastamme löydät yrityksesi viestintätarpeisiin takuulla sopivat palvelut. Kaikki mobiililiittymämme on suunniteltu vaativaan yrityskäyttöön. Liittymämme toimivat Telian verkossa. Käytössä on operaattorin koko kuuluvuusalue kotimaan 3G- ja 4G-verkoissa.

Aina Yrityspaketti

Aina Yrityspaketti kattaa kiinteällä kuukausihinnalla koko yrityksesi puhelinkulut puheen ja tekstiviestien osalta. Voit valita yrityksesi viestintään parhaiten soveltuvan kokonaisuuden.

Kaikki pakettiin liitetyt käyttäjät jakavat siihen sisältyvän liikenteen ja palvelusta laskutetaan yksi kiinteä kuukausimaksu. Jos yrityskohtainen hinnoittelu sopii sinulle ja yrityksellesi parhaiten, valitse Aina Yrityspaketti!

Aina Liikennepaketti

Aina 120 ja Aina 600 ovat vähemmän matkapuhelimella puhuvan edullinen ratkaisu. Jos matkapuhelin on sinulle erottamaton osa arkea, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, valitse Aina 1000 tai Aina Rajaton. Täältä löydät tarkemmat lisätiedot Liikennepaketeista.

AINA

120

120 min

60 SMS

Rajaton data

12,90 €/kk

AINA

600

600 min/kk

60 SMS

Rajaton data

16,80 €/kk

AINA

1000

1000 min

250 SMS

Rajaton data

21,50 €/kk

AINA

RAJATON

Rajaton min

400 SMS

Rajaton data

31,50 €/kk

Tilaa oma Aina Liikennepakettisi

 

Miksi valita Aina Liikennepaketti?

 • Selkeä ja yksinkertainen hinnoittelu
 • Ennakoi kustannuksesi
 • Rajaton data käytössä kaikkialla kotimaassa
 • EU- ja ETA-alueen roaming-muutoksen edut täysimääräisesti käytössäsi

 Aina perusliittymä

 Perusliittymän kuukausimaksu on 4 € ja maksat puhelut ja tekstiviestit käyttösi mukaisesti 0,039 €/min/sms.

 • Sisältää perusdatapalvelun 250Mt/kk. Liittymään on tilattavissa myös erillinen mobiilidatapaketti.

 

Lisäpalvelut mobiililiittymiin

Lomavastaaja

Aina Yritysmobiili -asiakkailla on maksutta käytössään Lomavastaaja. Lomavastaaja vastaa puheluihin loma-aikana ja kertoo liittymän haltijan olevan lomalla.

Ominaisuudet ja hyödyt

 • Työntekijänne voivat hallita palvelua helposti itse.
 • Palvelu kysyy automaattisesti saapuvan puhelun syyn ja päästää läpi vain ne puhelut, jotka käyttäjä haluaa lomailusta huolimatta vastaanottaa.
 • Helppo käyttöönotto!

 Lomavastaajan pikaohje

MultiSIM – kaksi puhelinta, yksi numero

Aina MultiSIM on Aina Yritysmobiili -liittymän lisäpalvelu. Se sopii henkilölle, joka haluaa olla tavoitettavissa, mutta ei kantaa erillistä työpuhelinta aina mukanaan.

MultiSIM mahdollistaa kahden puhelimen käytön samalla numerolla helposti SIM-korttia vaihtamatta. Aina MultiSIM -palvelu on saatavilla Aina Yritysmobiili -liittymiin.

Ominaisuudet ja hyödyt

 • Käytä kahta puhelinta samalla numerolla ilman SIM-kortin vaihtoa
 • Olet tavoitettavissa tutusta numerosta entistä paremmin
 • Kiinteä autosarja on hyödynnettävissä samalla numerolla

 

Muut liittymän peruspalvelut


 • Numeronnäytön esto: Estää numerosi näkymisen vastaanottajalle kokonaan tai puhelukohtaisesti.
 • Soitonsiirto: Siirtää puhelun toiseen numeroon suoraan, kun et ole tavoitettavissa. Voit itse hallinnoida siirtoja. Ei koske tekstiviestejä.
 • Koputus, pito ja vuorottelu: Koputus ilmoittaa puhelun aikana, jos joku muu yrittää soittaa. Puhelun voi jättää pitoon ja siihen voi palata katkaisematta sitä. Vuorottelulla voit vaihdella usean puhelun välillä.
 • Neuvottelupuhelu: Voit liittää yhtäaikaisesti 2–6 osallistujaa puheluun. Puhelusta voi poistua hetkeksi, soittaa uudelle osallistujalle tai vastata koputtavaan puheluun.
 • Rajoitettu numeronvalinta: Matkapuhelinliittymän omistaja voi PIN2-koodin avulla määritellä SIM-kortille 20 numeroa, joihin liittymällä voi soittaa.
 • Saldokysely: Voit maksutta tarkistaa liittymäsi laskuttamattoman saldon. Lähetä viesti SALDO numeroon 14500.
 • Puhelinvastaaja: Vastaa puheluihin, kun et ole tavoitettavissa. Kaikilla liittymillä on yhteinen vastaajanumero 042 333 0 333 tai ulkomailta +35842 333 0 333. Lisätietoja vastaajasta saat täältä.
 • Puhelu- ja viestiesto*: Rajoittaa puheluja ja tekstiviestejä erillismaksullisiin numeroihin (esim. 0600- tai 0100-alkuisiin numeroihin).*Tilaus asiakaspalvelustamme
 • Datasiirron saldorajoitus ulkomailla: Kaikilla matkapuhelinverkon liittymillä on automaattisesti 50€ (alv 0%) käyttökatto datasiirrossa ulkomailla. Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun käyttömääräsi lähestyy käyttökattoa. Datasiirto katkeaa saldon täyttyessä. Tarjolla on myös korkeampia rajoja: 100€, 300€, 500€, 1500€ ja 5000€. Palvelun kytkentä, poisto ja saldorajan muutokset ovat maksuttomia. Palvelusta ei peritä kuukausimaksua.                                        Muutostilaukset asiakaspalvelustamme

Lisätietoja saat myös asiakaspalvelustamme palvelu@aina.fi

AinaCom ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää mobiililiittymistämme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan!
Ota yhteyttä