AinaCom Iot

IoT

Sujuvat IoT-yhteydet yrityskäyttöön pienellä hinnalla
Ota yhteyttä

Aina IoT – markkinoiden joustavimmat ja helposti hallittavat laiteliittymät

Aina IoT -liittymillä liität kätevästi ja edullisesti laitteesi ja järjestelmäsi verkkoon niin koti- kuin ulkomailla.

Liittymät soveltuvat erilaisiin ohjaamiseen, hallintaan, valvontaan tai tiedonkeruuseen liittyviin laitesovelluksiin sekä IoT-sovelluksia tai -laitteita tarjoavien yritysten tietoliikenneratkaisuksi.

Mikä IoT? Internet of Things pähkinänkuoressa

Esineiden internet tai teollinen internet (engl. Internet of Things, Industrial Internet tai M2M) tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että laitteita ja järjestelmiä liitetään verkkoon ja sitä kautta kerätään tietoa ja hallitaan tai seurataan laitteita etänä. Erilaisilla IoT-sovelluksilla voidaan uudistaa ja tehostaa työntekoa ja tuotantoa monella eri alalla.

Data tehokäyttöön yrityskohtaisella paketilla tai joustavasti käytön mukaan

Kaikki Aina IoT -liittymäsi kerryttävät ja käyttävät yhteistä datapakettia, jolloin yksi liittymä voi käyttää enemmän, toinen vähemmän. Näin data tulee käytetyksi tehokkaasti, eikä turhasta tarvitse maksaa!

Maailma ei ole aina ennustettavissa tai paketoitavissa. Siksi lisäsimme tarjontaamme uuden IoT-liittymän, Aina IoT Optimalin. Se on joustava ja edullinen IoT-liittymä, jossa maksat vain käyttämästäsi datasiirrosta.

Aina IoT ei ole sidottu mihinkään tiettyyn alustaan, vaan voit vapaasti valita IoT-alustasi. Hallitset ja seuraat liittymiäsi helposti. Kausittaisuus ei tule kalliiksi, sillä voit asettaa liittymäsi lepotilaan hiljaiseksi ajaksi.

Sujuvasti liikkeelle M2M-ratkaisujen kanssa

Koostimme ilmaisen oppaan, jonka käytännön vinkeillä yrityksesi pääsee helpommin liikkeelle esineiden internetin ratkaisujen kanssa.

Lataa IoT-opas täältä

Ota käyttöön helposti Aina IoT -portaalista

Aina IoT Optimal -liittymät saat käyttöösi Aina IoT -portaalista. Myös liittymien hallinta ja käytön seuranta onnistuu sujuvasti saman tutun käyttöliittymän kautta.

Kysy lisää Aina IoT:sta: p. 075 755 4000 / iot@aina.fi

AinaCom_IoT.png

Ota IoT haltuun!

Yrityksen tietopaketti esineiden internetin mahdollisuuksiin

Lataa IoT-opas täältä

AinaCom ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää IoT-ratkaisuistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan!

Ota yhteyttä