Aina_Pihlajalinna_tiedote_1200x627px.jpg

AinaBlog

Haluatko saada uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat

Pihlajalinna on Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia. Yritys on listattu Helsingin pörssissä ja on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista.

Lähtökohtana asiakkaan saama palvelu

”Pihlajalinna tuottaa palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua”, kertoo Pihlajalinnan Chief Digital Officer Perttu Monthan.

”Yhteistyö Ainan kanssa on ollut sujuvaa. Päädyimme valitsemaan Ainan kumppaniksi joustavuuden ja aiempien hyvien kokemusten myötä”, jatkaa Monthan.

Yhteistyöllä eteenpäin

”Olemme iloisia Pihlajalinnan meille osoittamasta luottamuksesta ja haluamme toivottaa Pihlajalinnan laajan henkilöstön asiakkaaksemme. Yhteistyötä on viety eteenpäin hyvässä hengessä, joustavasti ja tehokkaasti. Toimitusprojekti alkaa olla nyt takana, vaikkakin uusia tuotteita ja palveluita otetaan edelleen käyttöön”, kertoo Ainan toimitusjohtaja Tomi Saario.

Lisätietoja antaa:

Tomi Saario
Toimitusjohtaja
AinaCom Oy
etunimi.sukunimi@aina.fi

Pihlajalinna on Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia, ja auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Yritys tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, hammasklinikoilla, liikuntakeskuksissa ja asumispalveluissa ympäri Suomea. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa kaikki veronsa Suomeen. Pihlajalinnalla oli vuoden 2017 lopussa noin 4800 työntekijää.

Aina on yritysten ICT-talo. Tarjoamme tietotekniikka- ja tietoliikenneratkaisuja, jotka optimoidaan palvelemaan tehokkaasti asiakkaan liiketoimintaa. AinaCom on Suomen suurin virtuaalioperaattori. Palvelumme ovat käytössä kymmenillä tuhansilla yrityskäyttäjillä. Palvelumme kattavat puhe-, mobiili-, verkko- ja IT-ratkaisut yhteyksineen ja päätelaitteineen.

Haluatko tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon? Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää!

 Varaa aika keskustelulle

Tomi Saario

Haluatko uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat
artikkelit

AinaCom osaksi Telia-perhettä – AinaComille ja AinaPaylle uusi toimitusjohtaja
Lue lisää >
AinaCom osaksi Telia-perhettä, entistä laajemmat ICT-palvelut asiakkaiden käyttöön
Lue lisää >
Hyvän asiakaskokemuksen tuottamisen vaikeus – näin me sen ratkaisimme
Lue lisää >