AinaCom Sähköposti ja kalenteri

Sähköposti ja kalenteri

Sujuvaa arkea ja toimivaa viestintää millä tahansa laitteella

Lataa esite

Helpota yrityksesi arkea

Aina Kalenteri ja Sähköposti helpottaa työpaikkasi arkea. Palvelu tuo uusia mahdollisuuksia yrityksesi päivittäisen viestinnän ja ajankäyttörutiinien hallintaan.

Microsoft Exchangeen perustuvaa pilvipohjainen sähköpostipalvelin toimii kaikilla laitteilla sekä sovellusten että selainten kautta.

Yhteistyöllä tehokkuutta työpäivään

Yhteiset kalenterit sujuvoittavat toimistonne arkea, sillä kokouskutsujen lähettäminen sekä tila- ja laitevarausten tekeminen käy käden käänteessä. Kun koko tiimi näkee toistensa vapaat ja varatut ajat, työpäivä tehostuu ja viestintä helpottuu. 

Töiden priorisointi, edistymisen seuranta, delegointi ja automaattiset muistutukset onnistuvat myös helposti.

Yrityksesi näköinen sähköposti

Palvelun kautta yrityksesi kaikki työntekijät saavat käyttöönsä sähköpostiosoitteen yrityksesi rekisteröimällä verkkonimellä – kuten etunimi.sukunimi@sinunyrityksesi.fi.

Voit halutessasi lisätä palvelupakettiin myös jaetut postilaatikot ja resurssipostilaatikot esimerkiksi asiakaspalvelun tai sisäisen viestinnän tarpeisiin.

Sähköpostin suodatus ja reititys pitää postilaatikon siistinä

Aina Sähköpostin suodatus ja reititys -palvelu tuo lisäturvaa yrityksesi sähköpostiliikenteeseen ehkäisemällä haittaohjelmia, roskapostia ja muita viestipohjaisia uhkia vaikuttamatta kuitenkaan verkon suorituskykyyn.

Saapuvat viestit tutkitaan roskapostin ja haittaohjelmien varalta. Palvelu tarkistaa myös lähtevät viestit varmistaen, etteivät yrityksesi verkkotunnus ja sähköpostikäyttäjät joudu anti-spam-tahojen mustalle listalle.

Voit hankkia tämän palvelun myös erikseen jo olemassa olevaan sähköpostiin.

iStock-467974044.jpg

Aina Sähköposti & Kalenteri -esite

AinaCom ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla tarkemmin sähköposti- ja kalenteripalvelustamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan!

Ota yhteyttä