Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

Linnan Klinikka on 1.12.2017 ottamassa käyttöön kaksi uutta 0600-palvelunumeroa. Näillä korvataan nykyiset 03-alkuiset ajanvarausnumerot. Samalla uudet palvelunumerot kytketään myös kattavaan raportointipalveluun.

Lähtökohtana asiakkaan saama palvelu

”Tällä hetkellä meillä on käytössä 03-alkuiset ajanvarausnumerot, mutta kaipasimme kokonaisvaltaisempaa ratkaisua. Haluamme olla asiakkaamme tavoitettavissa asiakkaan niin halutessa. Tämän vuoksi lähdimme etsimään uutta ratkaisua, jolla voisimme nostaa asiakaspalvelun laadun haluamallemme tasolle”, kertoo Linnan Klinikan Tietohallinto- ja tietoturva-asiantuntija Harri Halinen.

Linnan Klinikka haluaa panostaa asiakaspalveluun, ja uusia palvelunumeroita hyödyntämällä saamme AinaComilta kattavan raportoinnin, Halinen kertoo.

AinaCom_referenssi_Linnan_Klinikka_HH1_1167x500px.jpg

”Linnan Klinikka haluaa panostaa asiakaspalveluun, ja uusia palvelunumeroita hyödyntämällä saamme AinaComilta kattavan raportoinnin. Sen avulla voimme tutkia esimerkiksi odotus- ja ruuhka-aikoja ja parantaa puhelunohjausta. Voimme myös skaalata palvelujamme tehokkaammin ja tämä taas näkyy asiakkaiden suuntaan nopeampana vastauksena puheluihin ja parantaa tavoitettavuuttamme.

Numerouudistuksen jälkeenkin asiakkaiden puheluihin vastataan edelleen tuttujen asiakaspalvelijoiden toimesta, torin kulmalta Raatihuoneenkadulta, Linnan Klinikan omista tiloista", jatkaa Halinen.

Kaksi paikallista löysivät toisensa

”Päädyimme valitsemaan AinaComin kumppaniksi hyvien kokemusten ja innovatiivisten tuotteiden myötä. Palvelunumeroiden käyttöönotto nostaa asiakaspalvelumme uudelle tasolle, eivätkä asiakkaamme turhaan roiku linjoilla. Lisäksi on mukava tehdä yhteistyötä paikallisen toimijan kanssa ja kaikki on tähän mennessä sujunut oikein hyvin”, Halinen kertoo.

Yhteistyö paikallisten yritysten kanssa on rentoa ja meillä on täällä paljon pitkäikäisiä hyviä asiakassuhteita, esimerkkinä juuri Linnan Klinikka, kertoo  AinaComin avainasiakaspäällikkö Miska Huttunen. 

”AinaCom toimii valtakunnallisena ICT-palveluyrityksenä, mutta edelleen Kanta-Häme on meille toinen merkittävä toiminta-alue pääkaupunkiseudun rinnalla. Yhteistyö paikallisten yritysten kanssa on rentoa ja meillä on täällä paljon pitkäikäisiä hyviä asiakassuhteita, esimerkkinä juuri Linnan Klinikka. Heidän kanssa uusiin tarpeisiin sopivien ratkaisujen mietintä on aina sujunut erittäin hyvässä hengessä, joustavasti ja tehokkaasti. Juuri näin kahden paikallisen yrityksen tuleekin toimia keskenään, yhteistyökumppanina, avoimesti keskustellen ja yhteistä menestystä rakentaen" kertoo AinaComin avainasiakaspäällikkö Miska Huttunen.

”Odotamme innolla uusien palvelunumeroiden käyttöönottoa ja parannusta asiakaspalvelumme tasoon”, Halinen kertoo.

Varaa aikasi Linnan Klinikalle uusien palvelunumeroiden kautta joulukuun alusta alkaen!

 

Lisätietoja antavat:

Harri Halinen
Tietohallinto- ja tietoturva-asiantuntija
Linnan Klinikka Oy
etunimi.sukunimi@linnanklinikka.fi

Miska Huttunen
Avainasiakaspäällikkö
AinaCom Oy
etunimi.sukunimi@aina.fi

Linnan Klinikka on tarjonnut yksityisen lääkäriaseman ja työterveyshuollon palveluita paikallisesti ja kotimaisesti, jo vuodesta 1958 alkaen. Linnan Klinikan arvot ovat kotimaisuus, luotettavuus, osaaminen ja inhimillisyys. Arvot ovat kiteytyneenä Linnan Klinikan asiakaslupaukseen "Luottamuksesi arvoinen lääkärikeskus."

AinaCom on yritysten ICT-talo. Tarjoamme tietotekniikka- ja tietoliikenneratkaisuja, jotka optimoidaan palvelemaan tehokkaasti asiakkaan liiketoimintaa. AinaCom on Suomen suurin virtuaalioperaattori. Palvelumme ovat käytössä kymmenillä tuhansilla yrityskäyttäjillä. Palvelumme kattavat puhe-, mobiili-, verkko- ja IT-ratkaisut yhteyksineen ja päätelaitteineen.

Aina Palvelunumero >>  

 

Varaa kartoitusvartti!