Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

Omameklari Oy on vuonna 2015 perustettu, Kuopiossa palvelukeskustaan pitävä valtakunnallinen yritys, joka huolehtii yritysten ja kotien vakuutustarpeista ja neuvotteluista kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiakkailta tullut palaute sai joukon pitkän linjan vakuutusalan osaajia ja johtoa avaamaan uuden ajan palvelukonseptin yrittäjille.

”Toiminnan kasvaessa halusimme siirtää viestintäratkaisumme tähän päivään ja mahdollistaa työnteon siellä, missä sille kulloinkin on tarvetta. Vertailimme palveluntarjoajia ja huomasimme Ainan ratkaisun vastaavan hyvin tarpeisiimme”, kertoo Omameklarin IT:stä ja infrasta vastaava Olli Tiihonen.

Kattava ratkaisu

”Palvelu on ollut meillä nyt käytössä muutaman kuukauden ajan. Otimme Ainalta käyttöön ratkaisun, jossa on mukana mm. O365, Skype for Business, tallennus ja raportointi. Käyttöönotto sujui hyvin ja Ainan asiantuntija oli apunamme ja opasti miten hommat pyörivät. Lisäksi hän koulutti meidät laitteiden käyttöön – Skype olikin meille jo puoliksi tuttu, joten siirtymä oli hyvinkin helppo”, kertoo Tiihonen.

Paikallista ripeää palvelua

”Palvelun hyödyt tulivat nopeasti esiin, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin työ on nopeutunut, kun yhteydenpito on niin helppoa. Parin tunnuksen kanssa oli aluksi ongelmaa, mutta Ainan asiantuntija ratkoi ne nopeasti ja hänet saa tarvittaessa helposti kiinni. Paikallisen asiakasvastaavan kanssa on tavattu aina tarvittaessa ja hommat ovat lähteneet sujuvasti käyntiin. Seuraavatkin kehityskohteet ovat jo mietittynä ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, Tiihonen jatkaa.

Lisätietoja antavat:

Olli Tiihonen
IT- ja infra-asiantuntija
Omameklari Oy
etunimi.sukunimi@omameklari.fi

Haluatko kuulla lisää?

 Varaa aika keskustelulle