Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

Perinteikäs kilpa-autoilu- ja autohuoltoyhtiö Lehtonen Motorsport järjesti toimivan palvelun langan päähän. Nyt asiakkaat tavoittavat asiantuntijat helposti. Siinä on ollut suureksi avuksi vuosi sitten käyttöönotettu Aina Mobiilivaihde.

"Meillä oli ennen manuaalinen puhelinkeskusjärjestelmä, josta työntekijä ohjasi puhelut eteenpäin," toimitusjohtaja Esko Kumpulainen sanoo.

Kun eteen tuli muutto, päätettiin samalla vaihtaa puhelinvaihde kevyempään ja automaattiseen ratkaisuun.

"Itse en ehdi perehtyä erilaisiin teknisiin ratkaisuihin. Helposti sitä vain tyytyy siihen, mitä on, kun ei tiedä paremmasta. Siksi AinaComin myyjämme Ville saa täydet pisteet kokonaisvaltaisesta palvelusta. Hän seuraa yrityksemme kehitystä, on ajan tasalla ja osaa tarjota meidän tarpeisiimme sopivinta ratkaisua."

Muutokset tiedotteisiin ja puheluohjauksiin käden käänteessä

Kumpulaisen mukaan järjestelmä toimii hyvin, kun sitä ei tarvitse erikseen huomioida. Yhtiön Turun toimipisteessä Aina Mobiilivaihteeseen tehtiin tarvittavat alkuasetukset ja määriteltiin puheluiden ohjautuminen eri numeroihin. Sen koommin vaihteeseen ei enää ole tarvinnut puuttua.

Mietoisten toimipisteessä asiakaspalvelun ajat ja puheluiden vastaanottajat muuttuvat, joten määrityksiä ja puheluidenohjauksia tehdään tarpeen mukaan.

"Hienoa tässä mobiilivaihteessa on se, että puhelunsiirrot ja muut asetukset voi itse määritellä ja niitä voi muuttaa kätevästi." – Esko Kumpulainen

Mobiilivaihteen tiedotteet kirjoitetaan tekstistä puheeksi -toiminnolla itse. Teksti syötetään mobiilivaihteen tiedote-kenttään ja sovellus lukee sen ääneen vastaajaan.

"Olemme kirjoittaneet eri tilanteisiin tarvittavat tiedotteet ja vaihtelemme niitä sitten tarpeen mukaan. Se on näppärää ja sopii meille hyvin."

Puhelu hälyttää 5 numerossa yhtä aikaa

Lehtonen Motorsportin Turun toimistolla Aina Mobiilivaihdetta käytetään pöytäkoneelta ja Mietoisissa matkapuhelimesta. Vaihteeseen on kytketty 5 numeroa. Toimipisteissä määriteltiin itse, miten puheluiden haluttiin ohjautuvan.

"Aikaisemmin puhelut kiersivät Turun toimistolla vastaajien numerot. Nyt haluttiin, että puhelu hälyttää kaikilla vastaajilla samaan aikaan. Se, joka ensimmäisenä ennättää, ottaa puhelun. Tietyn ajan jälkeen puhelu siirtyy takaisinsoittopalveluun," Kumpulainen kertoo.

Ennen tehokasta puhelinvaihdejärjestelmää suuri määrä puheluita jäi autohuoltoyhtiöllä vastaamatta. Asiakkailta tuli valituksia. Vaikeinta oli saada palvelu pelaamaan silloin, kun työntekijän oli palveltava tiskillä ja vastattava puhelimeen yhtä aikaa.

"Puhelinvaihteen myötä valitukset loppuivat. Kun systeemi on kunnossa, loppu on enää omasta aktiivisuudesta kiinni. Meillä järjestelmä on ajanut asiansa."

Lehtonen Motorsport on vaikuttanut ralleissa ja kilparadoilla jo vuodesta 1992. Yhtiön LMS Racing -kilpa-autoilutalli on yksi Suomen menestyneimmistä. Yrityksellä on käytössään AinaComin matkapuhelinliittymät ja datayhteydet. Lehtonen Motorsport on viihtynyt AinaComin asiakkaana jo 5 vuoden ajan.


 

Selvitä asiantuntijamme kanssa, kuinka Aina Mobiilivaihde parhaiten palvelisi sinun yrityksesi tarpeita:

Varaa kartoitusvartti!