Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

THV Turvapalvelut on luottanut Ainaan jo pitkään. Aina toimittaa THV Turvapalveluille ICT-palveluja, lisäksi THV Turvapalvelut myy omille asiakkailleen Ainan IoT-liittymiä osana omia toimituksiaan.

Kumppanin kanssa samalla aaltopituudella


THV Turvapalvelujen toimitusjohtaja Kimmo Luoto kertoo asiakassuhteen Ainaan kestäneen jo yli 5 vuotta. Luodon luotsaama yritys käyttää monipuolisesti Ainan palveluja sekä myy Ainan tuotteita omille asiakkailleen. Luodon mukaan on tärkeää, että kumppani on THV Turvapalvelujen kanssa samalla aaltopituudella – palveluissa mennään tekniikka edellä.

THV Turvapalvelut koostuu kahdesta turvallisuusalan yrityksestä; THV Tele- ja Hälytysvalvonnan toiminnan ytimessä on tekninen valvonta – sillä onkin vain vähän kohteita, joissa vartija on fyysisesti paikalla. Tele-Projekti puolestaan on turva- ja telealan projektiosaaja, ja sillä on asiakaskohteita aina omakotitaloista ydinvoimalaan saakka. Palveluihin kuuluu mm. paloilmoitinjärjestelmä, jossa on vaativa ja viranomaisvalvottu hälytysliittymä. Lisäksi Tele-Projekti toimittaa asiakkailleen appien kautta pilvestä käytettäviä rikosilmoitinjärjestelmiä sekä erilaisia hissien hälytinjärjestelmiä.

”Näissä järjestelmissä on usein mukana huokea Aina IoT -dataliittymä, ja olemmekin toimittaneet niitä asiakkaillemme jo satoja. IoT-liittymien menekki on selkeästi kasvussa, kun erilaiset valvontalaitteet ovat tulleet markkinoille –  ja nykyisin jääkaapinkin liittäminen nettiin on trendikästä”, Luoto kertoo.

Palvelujen toimittava 24/7

”Meidän henkilökunnalla on käytössä Ainalta mm. sähköpostit sekä mobiililiittymät yhdistettynä näppärästi Skype for Businekseen. Ainan vaihdepalvelun kautta puheluja siirretään eteenpäin henkilökunnallemme tarpeen mukaan. Lisäksi useammalle numerolle on laitettu puheentallennus – etenkin yöaikaan saattaa tulla sen verran epäselviä puheluita vaikkapa ovenavauksiin liittyen, että niitä on tarpeen välillä jälkikäteen tarkistella”, Luoto kertoo.

Luoto toteaa palvelujen teknisen varmuuden olevan THV Turvapalveluille äärimmäisen tärkeää. Mikäli valvomossa soi puhelin keskellä yötä, ja asiakas soittaa rappukäytävästä lukkojen takaa, on puheluun pystyttävä vastaamaan – tällaisissa tilanteissa vaihdepalvelussa ei voi olla käyttökatkoja.

”Olemme vaativa asiakas, sillä palvelujen on oltava toimintavarmoja 24/7, jotta pystymme palvelemaan omia asiakkaitamme”, Luoto toteaa.

”Yhteistyö saatiin aikanaan sujuvasti käyntiin pienen alkukankeuden jälkeen. En usko, että muutkaan toimijat olisivat selvinneet yhteistyön käynnistämisestä sen paremmin, siitä eteenpäin kaikki onkin sujunut mallikkaasti”, Luoto jatkaa.

Henkilökohtaista palvelua, kilpailukykyiseen hintaan

”Henkilökohtainen palvelu tuntuu nykyään olevan katoavaa kansanperinnettä, mutta meillä on koko asiakkuuden ajan ollut sama kontakti Ainalla – tämä onkin Ainan suuri valtti. Vaikka meiltä löytyy omaakin teknistä osaamista, on oleellista, että myyjällä on asiantuntemusta tarjota juuri meille sopivaa räätälöityä kokonaisuutta, vieläpä kilpailukykyiseen hintaan. Yhteistyö Ainan kanssa on saumatonta, ja asiat hoidetaan aina loppuun saakka”, Luoto kertoo.

THV Turvapalvelujen asiakkuudesta vastaava Ainan avainasiakaspäällikkö Anttoni Arvilahti kertoo yhteistyön olevan monipuolista ja spesiaalia.

”THV Turvapalveluilla on käytössään lukuisia Ainan palveluja, lisäksi he myyvät eteenpäin myös Aina IoT -liittymiä omille asiakkailleen. Pitkän yhteisen historian myötä yhteistyö sujuu mutkattomasti”, Arvilahti jatkaa.

THV Turvapalvelut kannustaa luottamaan ammattilaiseen

Yrittäjävetoinen noin 25 henkilöä työllistävä THV Turvapalvelut on toiminut vuodesta 1975 lähtien. Luoto on ollut mukana toiminnassa jo edellisen yrittäjäsukupolven aikaan suunnilleen 7-vuotiaasta asti. Ala on muuttunut reilussa neljässä vuosikymmenessä – nykyisin videokuva siirtyy 4G-verkossa, ja saattaa sisältää myös arkaluontoista materiaalia. Luoto suosittelee kääntymään valvonta-asioissa ammattilaisen puoleen, eikä laittamaan itse kameroita verkkoon.

”Panostus tietoturvaan kannattaa, mikäli on aikeissa kuvata muutakin kuin kotkanpesää”, Luoto jatkaa.

Luoto kannustaa valitsemaan valvontaan laadukkaat ja pitkäikäiset laitteet, jolloin ylläpito on helpompaa.

Lisätietoja

THV Turvapalvelut
Kimmo Luoto
Toimitusjohtaja
kimmo.luoto@thv.fi

Aina
Anttoni Arvilahti
Avainasiakaspäällikkö
anttoni.arvilahti@aina.fi

 

Varaa aika myyjällemme ja tule tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Varaa aika keskustelulle