Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

Edullinen ja vaivaton Aina Konesali -palvelu saatiin käyttöön huomaamattomasti.

Hämeenlinnalaisessa Sisu Akselit Oy:ssä käytetään Aina Konesali -palvelua yritysverkon peruspalveluihin kuten domain-palvelut, tiedostopalvelimet sekä tietokantapalvelimet. Suurin osa yrityksen palvelimista siirrettiin AinaComin konesaliin asteittain heinäkuun eli lomasesongin aikana. Yrityksen tietohallintopäällikkö Jouko Ylitalon mukaan palvelun hyödyt ovat vastanneet odotuksia ja käyttöönotto on sujunut huomaamattomasti.

"Siirto tapahtui huomaamattomasti, suurin osa käyttäjistä ei ole huomannut koko siirtoa." – Jouko Ylitalo

Tuttu yhteistyökumppani erottui tarjouskilvassa

Konesalipalvelujen tarjonta on nykyään valtava ja palveluntarjoajia voi olla hankala vertailla, jos ei tunne kenttää. Vaikka Ylitalokin kertoo runsaudenpulasta konesaliyritysten viidakossa, Sisu Akselit Oy:lle valinta oli loppujen lopuksi helppo. Siirrolla haettiin ennen kaikkea kustannussäästöjä nykyiseen palveluntarjoajaan verrattuna, ja niitä myös saatiin.

"AinaComin tarjous oli ehdottomasti edullisin. Lisäksi olemme tehneet heidän kanssaan toimivaa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, joten luotamme heidän osaamiseensa," Ylitalo kiittelee.

Siirtoprosessi sujuu mallikkaasti asiantuntevissa käsissä

Palvelimien siirrossa ja käyttöönotossa on AinaCom tarjonnut asiantuntevaa osaamista ja kaikki on sujunut ongelmitta. Tarvittaessa apua ja tukea saa myös nopeasti.

"Jos tarvitsemme apua jossakin kriittisessä asiassa, tukipalvelut ja myös suorat yhteydet asiantuntijoihin ovat helposti saatavissa," Ylitalo kertoo.

Noin 50 henkeä työllistävä, raskaan kuljetuskaluston akseleita valmistava Sisu Akselit Oy on osa suurempaa yritysrypästä. Konsernin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta yritys toimii hyvin itsenäisesti Suomessa. Heille AinaComin Konesali on erittäin toimiva ja kustannustehokas ratkaisu.

"Voin suositella Aina Konesalia ainakin kaikille meidän kokoluokan yrityksille." – Jouko Ylitalo


Kokeile Konesalilaskuria ja katso, minkälainen palvelintilaratkaisu sinun yrityksesi tarpeisiin sopii:

Konesalilaskuriin