Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

Sähkö- ja vesiyhtiö Nivos Oy:ssä reissattiin ennen alati palavereihin toiselle puolelle Suomea. Se oli kallista ja aikaa vievää. Ratkaisuksi löytyi Microsoft 0365 -järjestelmä ja Skype for Business -sovellus AinaComilta. Nyt suuri osa kokouksista pidetään sujuvasti etänä.

”Meillä oli akuutti tarve etäkokoukset mahdollistavalle ratkaisulle. Asiakaspalvelu ja päivystys on meillä ulkoistettu ja erilaisia seurantapalavereja yhteistyökumppaneiden kanssa on paljon. Matkustuspäivien väheneminen tuo vuositasolla selkeää säästöä.” – Tietoliikennepäällikkö Ismo Heiliö

Eri vaihtoehtoja pohdittiin Nivoksessa pitkään, kunnes AinaComilta ehdotettiin 0365:n Skype-ratkaisua. Järjestelmä otettiin käyttöön syyskuussa 2016.

”Alkuun sattui väärinkäsitys tuotetilauksen suhteen, mutta se korjattiin AinaComilta saman tien,” Heiliö kertoo.

Käyttöönotto eteni sen jälkeen sujuvasti. Heiliön mukaan prosessi on ollut helppo ja järjestelmä on helppokäyttöinen.

”Alkuvaiheessa meillä oli muutamia kysymyksiä One Drive -pilvitallennustilan aktivointiin liittyen, joihin saimme AinaComilta nopeasti selkeät ohjeet. Samalla kävimme asiantuntijan kanssa paljon muitakin järjestelmään liittyviä asioita läpi.”

Järjestelmä täynnä mahdollisuuksia

Aina on asioita, joita ei voi etänä hoitaa, mutta Heiliön mukaan suureen osaan palaveriaiheista videoneuvottelu sopii hyvin. 0365 on kattava pilvipalvelujärjestelmä tehokkaaseen toimistotyöhön.

0365-järjestelmässä on paljon mahdollisuuksia meille, kunhan ehdimme tutustumaan niihin kaikkiin ja ottamaan toimintoja ja palveluita käyttöön.”


Selvitä asiantuntijamme kanssa, kuinka sinun yrityksesi voisi hyötyä parhaiten AinaComin toimisto- ja viestintäratkaisuista:

Ota yhteyttä!