Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

Liiketoiminnalle tärkeät tiedot voivat hävitä silmän räpäyksessä. Aina Varmuuskopiointi pitää ne suojassa joka tilanteessa.

Turenkilaisessa sähköurakointiyritys Sähkö-JoRessa säilöttiin ennen kaikki yrityksen tärkeät tiedot toimiston tietokoneelle.

"Sitten aloimme miettiä, että tietojen pitäminen yhdellä koneella on huono juttu, jos koneelle sattuu jotakin. Kaikki tiedothan menisivät siinä mukana," kertoo yhtiön suunnittelusta, myynnistä ja hallinnosta vastaava Kari Immonen.

Sähkö-JoRessa otettiin AinaComin asiantuntijoiden suosituksesta käyttöön Aina Varmuuskopiointi. Palvelu tallentaa joka yö automaattisesti kaikki päivän aikana kertyneet tiedot tallennustilaan pilvessä. Yrityksellä on tietojensa tallentamista varten käytössään juuri tarvitsemansa kokoinen tila. Vain muuttuneet ja uudet tiedot siirretään.

Jos tärkeitä tietoja sisältävälle koneelle sattuu jotakin, tuhoutuneet tiedot saadaan palautettua nopeasti. Automaattinen valvontajärjestelmä sekä tietojen pakkaaminen ja salakirjoitus takaavat, että tiedot pysyvät turvassa. Tallennus tehdään suojatulla yhteydellä.

Tiedot suojaan onnettomuuksilta ja haittaohjelmilta

Onnettomuuksien, tulipalojen ja tulvien lisäksi tietokoneelle tallennettuja tietoja uhkaavat erilaiset haitta- ja kiristysohjelmat, jotka pystyvät salaamaan tiedostoja ja lukitsemaan koneita. Näissä tilanteissa varmuuskopioimattomien tietojen palauttaminen voi olla todella vaikeaa.

Sähkö-JoRessa Aina Varmuuskopiointia on käytetty nyt kolmisen vuotta.

"On olennainen asia liiketoiminnalle pitää kaikki tärkeät tiedot varmassa tallessa. Suosittelen varmuuskopiointipalvelua, se toimii hyvin." –Kari Immonen

Mobiilivaihde ohjaa puhelut

Sähkö-JoRe tekee sähköurakointia ja -suunnittelua sekä sähkötarvikemyyntiä yrityksille. 6 hengen yhtiö palvelee asiakkaita lähinnä puhelimitse ja sähköpostilla.

Puhelinliikenne ohjautuu automaattisesti Aina Mobiilivaihteen kautta. Perinteinen vaihteenhoitajan työllistänyt järjestelmä laitettiin vaihtoon muutama vuosi sitten. Automatisointiin ollaan oikein tyytyväisiä.

"Aina Mobiilivaihde on pelannut meillä hienosti." –Kari Immonen

AinaCom paikallisena palveluntarjoajana oli 20-vuotiaalle perheyritykselle luonnollinen valinta.

"On helppo asioida, kun asiantuntijat ovat lähellä. Haluamme suosia paikallista."


Selvitä asiantuntijamme avulla, millä työkaluilla sinun yrityksesi voisi parhaiten tehostaa toimintaansa:

Varaa aika AinaComin verkkoratkaisujen kartoitukseen