Aina Referenssit

Asiakasreferenssit

Tarinoita asiakkaidemme onnistumisista kanssamme – ilolla ja ylpeydellä

Tuoreimmat artikkelit

27-vuotiaan konepajayritys CNCenterin menestyksekäs liiketoiminta perustuu erityisosaamiseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin. AinaCom on kulkenut CNCenterin rinnalla vuosikymmenen.

Yhteistyö AinaComin kanssa lähti liikkeelle yritysverkkoratkaisusta. Sitten mukaan tulivat puhelinvaihderatkaisut, liittymät ja toimistojärjestelmä Microsoft Office 365.

Viestintäratkaisuja on päivitetty aina tarpeen mukaan. Aiemmin toimistopäällikkö kipitti viemään puhelinta vastaanottajille ja tennarit tulivat tarpeeseen. Sitten tennareiden tilalle otettiin ensimmäinen puhelinvaihdejärjestelmä, joka palveli hyvin ja pitkään, kunnes kävi liian massiiviseksi puheluliikenteen kokoon nähden.

Tilalle otettiin kevyt ja ketterä Aina Mobiilivaihde. Seuraavaksi mobiilivaihteeseen on valmistumassa päivitys, joka tekee sen hallinnan entistäkin helpommaksi.

”Meillä vaihteeseen tulee aika vähän liikennettä, joten tarpeet järjestelmälle ovat pienet. Aina Mobiilivaihde sopii tähän hyvin. Etenkin lomien ja poissaolojen muutokset vastaajaringin numeroihin ja niiden järjestykseen on todella helppo tehdä.” – toimistopäällikkö Memma Kuokkanen

Hän pitää erityisesti myös siitä, että näkee vaihteen käyttöliittymästä, jos joku on varattuna. CNCenterillä on toimipisteet Helsingissä ja Järvenpäässä, joilla kummallakin on oma sarjansa puhelinvaihteessa. Puheluita ottaa vastaan 7 henkilöä.

”Palveluumme liittyy paljon teknistä osaamista, joten asiakkaidemme pitää voida asioida suoraan asiantuntijoidemme kanssa. Siksi on tärkeää, että puhelut ohjautuvat helposti oikeille ihmisille,” Kuokkanen toteaa.

”AinaCom on ketterä ja joustava”

CNCenterin johtaja Pertti Salo toteaa, että kokonaiskuva AinaComista oli hyvä heti alkuun.

”Pienemmän toimijan kanssa on hyvä ja helppo tehdä yhteistyötä, sillä pieni palveluntarjoaja on myös ketterä ja joustava. Suuremmille operaattoreillehan saa jonotella yhtä asiaa puoli tuntia.”

Salo on tyytyväinen AinaComin palveluun.

”Jos joku asia on välillä takunnut, AinaCom on palvellut sujuvasti. Me kun olemme tällaisia hätähousuja, että jos tulee jokin vika, se pitää saada tunnissa kuntoon.”  johtaja Pertti Salo

39 henkilöä työllistävä CNCenter valmistaa mekatronisia järjestelmiä ja hienomekaanisia osia, joita käytetään mm. hammasröntgeneissä, analysaattoreissa ja teollisuusventtiilien ohjauslaitteissa. Kuvassa AinaComin Panu Parviainen ja Memma Kuokkanen.


Varaa kartoitusvartti!