Aina ajankohtaista

Ajankohtaista

Haluatko saada uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat artikkelit

Teollinen internet – Internet of Things – Internet of Everything – You name it. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, sanotaan. Monta on toteutustapaakin. IoT-projektit ja niitä varten tarvittavat palvelut ovat yksilöllisiä. Etukäteen on vaikea tietää, mistä tuottoisimmat hankkeet löytyvät. 

IoT on esineiden, laitteiden, palvelujen, ohjelmistojen ja järjestelmien liittämistä yhteen internetin avulla. Se on kyvykkyyttä kerätä suuria määriä tietoa sekä käsitellä ja analysoida sitä siten, että lopputuloksena toteutuu ennalta määritelty toiminnallisuus. Ja kaikki tämä tapahtuu tietenkin parhaimmillaan automaattisesti ja silmän räpäyksessä.

Esineiden internet on joka päivä yhä enemmän totta ja läsnä arjessamme. Törmäämme kuluttajina esineiden internettiin kotona, liikenteessä, kaupoissa, kiinteistöhuollossa, terveydenhuollossa, harrastuksissa, ulkoillessa. Listaa voisi huoletta jatkaa pidemmäksikin.

Se on yhtä läsnä myös liiketoiminnassa. Tällä hetkellä keskustelu käy todella kuumana kaiken kokoisissa yrityksissä läpi toimialojen. On todella innostavaa olla osana tätä kehitystä, seurata ja olla auttamassa suomalaisia yrityksiä niiden digitalisaatiohankkeissa.

Oppi meneillään olevista hankkeista on se, että niiden kirjo on todella runsas. Etukäteen on hyvin vaikea tietää, missä kultahippuisimmat hankkeet odottavat.

Sitä vastoin hankkeisiin pääsemisessä pätee erinomaisesti tutut B2B-myynnin pelisäännöt:

  • kartoita potentiaaleja,
  • kerää tietoa,
  • keskustele ja
  • kuuntele asiakastasi,
  • tarjoa perusteltua lisäarvoa tuottavaa ratkaisua.

Etene pala kerrallaan ja kokeilujen kautta. Ole utelias ja testaa rohkeasti IoT:n mahdollisuuksia. Meidän kanssamme liikkeelle pääsee helposti ja pienellä rahalla. Meillä nimittäin IoT:n voi ostaa kappaleittain!

Tutustu Aina IoT:hen

© Liiketoimintajohtaja Jukka Timonen

Jukka Timonen

Haluatko uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat
artikkelit

Asiakaspäällikkö B2B-myyntiin
Lue lisää >
AinaComin uutuus säästää liikematkaajalta jopa kymmeniä tuhansia vuodessa
Lue lisää >
Paras kiitos tulee asiakkaalta
Lue lisää >