Aina ajankohtaista

Ajankohtaista

Haluatko saada uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat artikkelit

AinaCom tuo markkinoille uuden ainutlaatuisen Aina Globe -liittymän. Kyseessä on tiettävästi maailman ensimmäinen kiinteähintainen liittymäpaketti, joka toimii lähes maailmanlaajuisesti.

Aina Globe -yritysliittymällä nykyisin jopa yli 30 000 euroa maksavan roaming-laskun voi saada alle 500:lla. Ensimmäistä kertaa kansainvälisesti toimivat suomalaiset yritykset voivat ennakoida ulkomaanpuhelukulunsa ja säästää jopa satoja tuhansia euroja lisämaksuista.

Aina Globe on suunnattu Euroopan ulkopuolella usein liikkuville liikematkustajille. Liittymäpaketti toimii ilman lisähintaa yli sadassa maassa. Ja lisäksi muissakin maissa hyvin edullisella lisämaksulla.

Yrityksissä, joissa matkustetaan usein EU:n ulkopuolelle, kuukausittaiset ulkomaanpuhelu- ja datankäyttölaskut roaming-lisineen saattavat helposti nousta useisiin tuhansiin euroihin per liikematkaaja. Matkustajia voi yrityksillä olla kymmeniä, isommilla jopa satoja. Kiinteähintainen Aina Globe voi tuoda yrityksille satojen tuhansien vuosisäästöt ja ennen kaikkea lisää tehoa käyttäjänsä matkatyöhön, kun mobiiliverkkojen käyttöä ei tarvitse enää vältellä ulkomailla.

30 000 euron lasku alle 500:lla

Suomalaisoperaattoreiden yrityksille suunnattujen julkisten roaming-hinnastojen mukaan Aina Globen sisältämä puhe ja data maksaisivat kalleimmillaan yli 30 000 euroa. Aina Globen hinnat ovat 450 eurosta alaspäin. 

Matkustin aiemmissa työpaikoissani ympäri maailmaa. Kaikki samaa kovaa työtä tehneet ovat varmasti kohdanneet tilanteita, joissa juututaan suurkaupunkien ruuhkiin tuntikausiksi, joudutaan muuttamaan koko matkan aikatauluja yhden tapaamisen siirtymisen vuoksi ja liittymään telekonferensseihin outoon aikaan ja omituisesta paikasta, hoidetaan lennon peruuntumisesta tulleita uudelleenjärjestelyjä, pidetään yhteyksiä perheeseen ja ystäviin 10 tunnin aikaerolla liikenteessä ja niin edespäin.

On selvää, että mobiiliverkot tulevat tarpeeseen matkustaessakin. Siksi lähdimme AinaComissa etsimään ja kehittämään vaihtoehtoa nykyiselle telemonopolimaiselle roaming-ylihinnoittelulle.

Lue lisää ainutlaatuisesta Aina Globesta: www.ainaglobe.com


© Toimitusjohtaja Tomi Saario

Tuuli Ojakangas

Haluatko uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi?

Tuoreimmat
artikkelit

Keskity aidosti asiakkaaseen
Lue lisää >
Asiakaspäällikkö B2B-myyntiin Turun alueelle
Lue lisää >
Pu­­­olilämmintä pokaa on paljon mukavampi lämmitellä ulkomaillakin
Lue lisää >