liikematkustajalle

Älä stressaa mobiilikäyttöäsi matkalla

Käytä mobiilia huoletta matkalla

Monet liikematkustajat välttelevät joko itse tai firman ohjeistuksesta matkapuhelimen käyttöä matkalla. Eikä ihme, sillä nykyisissä liittymissä niin puhelut kuin mobiilidatan käyttö voivat aiheuttaa useiden tuhansien eurojen laskun yhdelläkin työmatkalla. Aina Globe on maailman ainoa liittymä, jonka yksi kiinteä kuukausihinta sisältää kotimaan lisäksi jotakuinkin kaiken maailmalla liikematkustajan tarvitseman datan ja puhelut.

Tutustu Aina Globeen

Unohda wifin perässä juokseminen

Aina Globe -liittymällä voit hoitaa asiasi matkapuhelimella melkein kuin kotona. Sinulla on käytössäsi ympäri maailman toimiva paketti, jolla pystyt hoitamaan työasiat, tallentamaan urheilusuorituksesi, päivittämään somesi, soittamaan hyvänyönpuhelut kotiin ja tekemään sen, mihin sitten puhelinta maailmalla yleisesti käytetäänkään.

Lue lisää

Ylimääräiset roaming-laitteet ja -kortit historiaan

Aina Globe -käyttäjänä sinun ei tarvitse raahata mukana erillisiä roaming-laskun alentamiseen keksittyjä hotspot-laitteita. Jaa data läppärille suoraan puhelimesta, kuten normaalisti. Voit myös unohtaa erilaisten paikallisten sim-korttien pakkaamisen ja lentokenttien prepaid-korttien jonottamisen.

Lue lisää

Laske, paljonko maksat liikaa nyt

Matkapuhelin ja toimivat datayhteydet ovat elintärkeä osa liikematkustamista. Ne ovat myös juuri niitä tekijöitä, jotka voivat tuottaa ikävimmät yllätykset puhelinlaskuihin. Aina Globe -liittymällä voit käyttää puhelinta ympäri maailmaa ilman huolta suurista roaming-maksuista. Roaming-laskurista näet, kuinka paljon säästät liikematkoillasi edelläkävijöiden Aina Globella.

Laske säästösi