First time in the world.
One planet.
One mobile plan.

Tutustu liittymiin

Maapallon ympäri yhdellä hinnalla

maailman ensimmäinen liittymä mannertenvälisille liikematkustajille


AinaCom vapauttaa liikematkustajat ja talouspäättäjät ennakoimattomilta roaming-maksuilta.
Uusi ainutlaatuinen Aina Globe -liittymä toimii joka mantereella yhdellä kuukausihinnalla.

AINA GLOBE

Gold

1500 min

4 Gt DATA

449 €/kk

AINA GLOBE

Silver

1000 min

2 Gt DATA

299 €/kk

AINA GLOBE

Bronze

500 min

1 Gt DATA

199 €/kk

Kuukausihinnalla maailma käsissäsi

Aina Globe on maailman ainoa liittymä, jonka yksi kiinteä kuukausihinta sisältää kotimaan lisäksi jota kuinkin kaiken maailmalla liikematkustajan tarvitseman datan ja puhelut. Mihin ikinä liikematka suuntautuukaan, mobiiliyhteydet eivät enää käy kalliiksi!

Lue lisää

Edut matkustajalle

Mitä useammin ja kauemmaksi matkustat, sitä enemmän arvostat Aina Globe -liittymän mukavuutta ja tehokkuutta. Käytössäsi on kaikissa maanosissa toimiva paketti, jolla hoidat asiasi kätevästi ilman ainuttakaan yllättävää roaming-maksua.

Lue lisää

Edut yritykselle

Matkapuhelimen käyttö ulkomailla aiheuttaa yritykselle helposti kymmenien, jopa satojen tuhansien eurojen vaikeasti ennakoitavat vuosikustannukset. Jo siinä on tarpeeksi syytä valita yritykselle Aina Globe, mutta monia muitakin hyötyjä on luvassa.

Lue lisää

Merkittävät säästöt ilman ikäviä laskuyllätyksiä

Matkapuhelin ja toimivat datayhteydet ovat elintärkeä osa liikematkustamista. Ne ovat myös juuri niitä tekijöitä, jotka voivat tuottaa ikävimmät yllätykset puhelinlaskuihin. Aina Globe -liittymällä voit käyttää puhelinta ympäri maailmaa juuri niin paljon kuin tarvitset ilman huolta suurista roaming-maksuista.

Laske säästösi

Ei enää ylihintoja, laske yrityksesi säästöt

Matkapuhelimen business-käyttö ulkomailla aiheuttaa helposti tuhansien, jopa kymmenien tuhansien eurojen kustannukset kuukaudessa per liikematkustaja. Kokeile laskuriamme ja katso, kuinka paljon yrityksesi voi säästää päivittämällä paljon matkustavien työntekijöiden liittymät edelläkävijöiden Aina Globeen.

Laskuriin