Aina

Me olemme Aina.

Aina on suomalainen yritysten ICT-ratkaisujen uudistaja

”Hoidamme IT- ja puhelinpalvelusi, jotta asiakkaanamme
voit keskittyä täysillä omaan liiketoimintaasi. ”

Tomi Saario, CEO

Yritysten ICT-kumppani

Tarjoamme tietotekniikka- ja tietoliikenneratkaisuja, jotka optimoidaan palvelemaan tehokkaasti juuri sinun yrityksesi liiketoimintaa.

Suomen suurin virtuaali­operaattori

Palvelumme ovat käytössä jo kymmenillä tuhansilla yrityskäyttäjillä. Palvelumme kattavat puhe-, mobiili-, verkko- ja IT-ratkaisut yhteyksineen ja päätelaitteineen.

Haluamme tarjota mahdollisimman kokonaisvaltaiset viestintä- ja tietotekniset palvelut yhden luukun periaatteella. Olipa organisaatiosi pieni tai suuri, ratkaisumme takaavat sujuvan työnteon aina ajasta ja paikasta riippumatta. Räätälöimme monipuolisista palveluista saumattoman kokonaisuuden.

Vahvuuksiamme ovat koko ajan laajentuva palvelu- ja tuoteportfolio, vahva asiakaspalvelukyky sekä syvällinen kokemus tietoliikennealalta.

Juuret ICT- ja mediakonsernissa

Olemme osa Aina Group -konsernia, joka on erikoistunut kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittamiseen, liiketoiminta-alueinaan media ja ICT.

Konsernin juuret ovat entisessä Hämeen Puhelimessa. Täältä juontaa vahva ICT-osaamisemme ja toisaalta jatkuva uudistumiskykymme.

Aina Group Oyj:stä löydät lisätietoa konsernin omilta sivuilta.

Aina

Tehoa kaiken kokoisten yritysten toimintaan

Palveluidemme avulla jo sadat yritysasiakkaamme ovat tehostaneet viestintäänsä sekä säästäneet aikaa ja rahaa. Asiakkainamme on niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhdistyksiä mm. kuljetus- ja logistiikka-alalta, eri alojen asiantuntija- ja konsulttipalveluiden piiristä sekä teollisuuden valmistajista. Liity joukkoon!

He ovat jo asiakkaitamme:

Bring_logo.png
LinnanKlinikka.png
Marfle.png
OmaMeklari.png
nivos_logo_new.png
4,6
viime vuoden asiakastyytyväisyyden keskiarvo (max. 5)
135
vuoden kokemus IT- ja puhelinpalveluista
1000+
suomalaista yritystä asiakkaana